Northbound Networks Forums

Zodiac FX => Zodiac FX Firmware => Topic started by: mundofer on May 26, 2016, 06:27:14 PM

Title: Upgrade problem from 0.57 to 0.60 or 061
Post by: mundofer on May 26, 2016, 06:27:14 PM
Hello

I have one Zodiac FX version A that came with firmware version 0.57 and works.

If I upgrade the software to version 0.60 or 0.61 following strictly the documentation, all the process goes well, even checking the contents recorded is ok, but after that, the Zodiac FX doesn't answer to ping, nothing. I'm using the default IP 10.0.1.99.

I downgraded again to 0.57 and it worked again. What am I doing wrong?
Title: Re: Upgrade problem from 0.57 to 0.60 or 061
Post by: Paul Zanna on May 26, 2016, 07:19:21 PM
Hi,

Did you run the "factory reset" command? We had to change the config layout in the ROM in v0.58 so you have to run the reset command to realign everything. There has been a notice in release notes (http://forums.northboundnetworks.com/index.php?topic=112.0) from v0.58 on.

Regards,
Paul
Title: Re: Upgrade problem from 0.57 to 0.60 or 061
Post by: mundofer on May 26, 2016, 07:33:34 PM
From what I understood , the "factory reset" must be executed after upgrading, and I don't have network access after upgrading so can't access CLI.
Do I must made it before the upgrade?
Title: Re: Upgrade problem from 0.57 to 0.60 or 061
Post by: Paul Zanna on May 26, 2016, 08:15:38 PM
You need to do the factory reset after the upgrade.
So after the upgrade you can't access the CLI from the USB? Networks access is not required for the CLI to work.

Regards,
Paul
Title: Re: Upgrade problem from 0.57 to 0.60 or 061
Post by: mundofer on May 27, 2016, 02:51:26 AM
I was trying to access from network.
I connected through USB, did the factory reset and now everything is working again.
Thanks